خانه / علوم پزشکی / پاورپوینت در مورد بررسي تاثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان-31 اسلاید

پاورپوینت در مورد بررسي تاثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان-31 اسلاید

مقدمه گندم مهمترين محصول كشاورزي ايران و جهان و نان حاصل ازگندم غذاي اصلي مردم است. ليزين اسيدآمينه محدود كننده غلات و متيونين اسيدآمينه محدودكننده حبوبات و دانه هاي روغني است در نتيجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه هاي روغني مي توان كمبود و ليزين را برطرف كرد. برجسته ترين منبع پروتئين از ميان حبوبات و دانه هاي روغني سويا مي باشد كه سويا با دارا بودن 52-40% پروتئين و   است.Bغني از ويتامين هاي گروه 6% فيبر، يك مكمل غذايي ارزشمند و مؤثر در به تاُ خير انداختن بياتي نان مي باشد. هدف از اين تحقيق ، بررسي برطرف كردن كمبود بعضي اسيد آمينه ها(ليزين) در غلات با استفاده از سوياي اصلاح شده با تركيبات احيا كننده ،اكسيد كننده و امولسيفايرها و سپس بررسي تاَثير آرد سوياي اصلاح شده بر حلاليت پروتئين هاي گندم، خواص رئولوژيك ، رنگ ، طعم ،بافت و بياتي نان مي باشد.   مروري بر تحقيقات انجام شده: اهداف اصلاح پروتئين هاي غذايي:  :   اثر مواد احيا كننده: اثر مواد اكسيد كننده: اثر مواد امولسيون كننده: فرايند تجاري تهيه آرد بي روغن سويا: انواع و اهميت پروتئين هاي آرد …

 

علوم پزشکی

پاورپوینت, در, مورد ,بررسی, تاثیر, کاربرد ,پروتئین, ها,ی, اصلاح ,شده ,سویا ,بر, حلالیت, پروتئین ها, خواص, فارینوگرافی ,و, بیاتی نان,انواع ,پروتئین ?

درباره ی admin