خانه / فنی و مهندسی / پاورپوینت اثر اختلاط گلوتن و سبوس گندم بر کیفیت آرد نان

پاورپوینت اثر اختلاط گلوتن و سبوس گندم بر کیفیت آرد نان

              نوع فایل: power point   قابل ویرایش 20 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: آرد کامل گندم دارای فیبر فراوان اما آرد سفیدی که برای نانوایی استفاده می شود فیبر کمتری دارد. گلوتن از خمیر قوی تهیه می شود که قدرت نگهداری گاز بالایی دارد. اختلاط فیبر اثرات مضری روی کیفیت پخت نان دارد زیرا گلوتن آرد را تضعیف می کن   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه مواد و روش ها بحث و نتیجه …

 

فنی و مهندسی

پاورپوینت , اثر اختلاط گلوتن و سبوس گندم بر کیفیت آرد نان

درباره ی admin